Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Obavijest mještanima Općine Kravarsko - vezano uz POTRES

 

 

Molimo mještane da  prijave oštećenja na svojim objektima uzrokovana potresom- isključivo za hitne intervencije na krovovima i dimnjacima (zbog opasnosti od daljnjeg urušavanja i prokišnjavanja), odnosno oštećenja koja se mogu privremeno sanirati raspoloživom mehanizacijom, osigurani su kamioni sa dizalicama  i kranovima koji su na terenu.

Kroz nekoliko dana očekuje se  dolazak statičara koji će utvrditi statiku ugroženih objekata. 

Prijava štete će se zaprimati nakon proglašenja elementarne nepogode od strane Zagrebačke županije, te će svi obrasci ,  upute  i daljnja procedura  biti objavljeni na našoj web stranici.

Hitne intervencije možete prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem SMS poruke na brojeve: 098 474 904, 098 398 531 i 098 937 3791. (važno napisati adresu objekta i kratki opis oštećenja).

Za sve daljnje obavijesti, pratite stranicu Općine Kravarsko.

© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram