Nije moguće inicirati mail funkciju. Naslovna

Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

PRIVREMENI PREKID OPSKRBE VODOM

Zbog oštećenja na vodoopskrbnom području Velike Gorice i okolice, došlo je do privremenog prekida opskrbe vodom!


KORONAVIRUS - MJERE OPREZA

 

 

 

 

 

 

Planirani tehnički pregled traktora koji se trebao održati u Kravarskom odgađa se do daljnjega zbog prevencije širenja COVID-19. O novom terminu bit ćete obaviješteni.

 

KORONAVIRUS.HR (LINK)

 

 

Mještani Općine Kravarsko mogu sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i broj: 091 2112 114

 

Osobe starije životne dobi kojima je potrebna pomoć u dostavi namirnica, lijekova i sl. uslijed provođenja mjera za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, mogu se javiti na broj 01 6237 022 ili 091 2112 114 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Zahtjev za izdavanje propusnice - preuzmite Zahtjev


Sustav e-Propusnice

Slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluge e-Građanin možete izvršiti na adresi https://epropusnice.gov.hr . O sustavu e-Propusnice i funkcionalnostima sustava možete saznati na https://www.koronavirus.hr/od-danas-dostupan-sustav-e-propusnice/364 .

Napominjemo kako u slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja zahtjeva na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobna dostava zahtjeva na adresu Trg S. Radića 1 Kravarsko, za sada još vrijede.

Mole se svi mještani Općine Kravarsko da traže propusnicu samo za neodgodive obveze te da sve što je potrebno izvrše u jednom danu (banka, opskrba gorivom i sl.) te da propusnicu po mogućnosti traži samo jedna osoba iz kućanstva. Molimo sve da Zahtjeve za propusnicom traže putem e-maila ili sustava e-Propusnica.

 

Preporuča se odgoda putovanja u RH koja nisu nužna - za one koji privremeno ili stalno žive i rade izvan zemlje!


S obzirom na epidemiju koronavirusa COVID-2019, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, u dogovoru sa Stožerom za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, moli hrvatske državljane, koji privremeno ili stalno žive i rade izvan zemlje, da do daljnjega odgode putovanja u Republiku Hrvatsku koja nisu nužna.


Savjetujemo svim hrvatskim državljanima, koji nemaju neodgodivu potrebu za putovanjem u Republiku Hrvatsku, da ostanu u svojim mjestima boravka kako bi se što manje izlagali i time smanjili ugrozu zaraze koronavirusom za sebe, vlastitu obitelj, ali i okolinu.

 

Ističemo kako svi oni koji se upute prema Hrvatskoj, s namjerom kratkotrajnog boravka, trebaju biti svjesni da se situacija u drugim državama mijenja te da određena pravila vezana uz prelazak graničnih prijelaza ili putovanja u zračnom prometu mogu biti bez prethodnih najava promijenjena, a što svakako može otežati ili onemogućiti povratke hrvatskih državljana u države u kojima žive i rade.

 

Skrećemo pozornost i na epidemiološke mjere u Hrvatskoj koje su uvedene za sve one koji ulaze na područje Republike Hrvatske iz drugih zemalja. Slijedom toga, bit će upoznati s mjerom obveznog smještaja u karantenu na razdoblje od 14 dana ili će morati provesti obveznu mjeru samoizolacije u razdoblju od 14 dana.


U ovim izazovnim trenucima važno je poslati poruku odgovornog ponašanja prema društvu, jer štiteći sebe štitimo i druge!

 

Nove upute Ministarstva uprave vezane uz e-Propusnice


Za radnike temeljem ugovora o djelu čiji rad je neophodan za određene gospodarske subjekte, a sustav e-Propusnice ne daje poslodavcima mogućnost izdavanja e-Propusnica, e-Propusnice će izdavati stožeri civilne zaštite. e-Propusnice se neće izdavati temeljem pojedinačnih zahtjeva radnika, već je svaki poslodavac dužan podnijeti zahtjev sa svim potrebnim podacima za sve radnike koji rade na ugovor o djelu, a neophodni su mu za rad.

 

Na isti način izdavanje e-Propusnice od stožera civilne zaštite mogu zatražiti i poslodavci koji imaju potrebu za radom studenata koji rade preko Student servisa.

 

Radnicima koji rade u inozemstvu e-Propusnice izdaju stožeri civilne zaštite.

 

Fizičke osobe koje imaju potrebu za obavljanjem nužnih poljoprivrednih radova izvan svog mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koje nisu u evidenciji posjednika domaćih životinja, upisniku poljoprivrednika ili evidenciji pčelara i pčelinjaka, Zahtjev za propusnicom podnose stožeru civilne zaštite.

 

e-Propusnice za potrebe OPG-ova izdaje Ministarstvo poljoprivrede. Poljoprivrednici se mogu za izdavanje Propusnica obratiti i službenicima Ministarstva poljoprivrede po županijama, kontakti za Zagrebačku županiju su: 01/2752-236 i 091 4882 735. Više informacija o e-Propusnicama za OPG-ove možete saznati ovdje.

 

Odgovore na učestala pitanja vezana uz e-Propusnice saznajte ovdje.

 

Poštovani stanovnici Općine Kravarsko, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko obavieštava Vas da je na području naše Općine potvrđena jedna osoba zaražena koronavirusom. Zaražena osoba već neko duže vrijeme nije boravila na području Općine i zbog boravka u bolnici nije bila u kontaktu sa svojom obitelji. U samoizolaciji je do sada na području Općine bilo ukupno 8 osoba, od čega su 4 osobe izašle iz samoizolacije, a još se njih 4 nalazi u samoizolaciji. Radi zaštite osobnih podataka i prakse Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske nije nam dozvoljeno objavljivati osobne podatke osoba zaraženih COVID-19, kao i osoba u samoizolaciji. Također, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko će sve službene informacije objaviti na internet stranici Općine Kravarsko, te molimo da se ne šire neprovjerene informacije.


Zahtjev za izdavanje propusnice - preuzmite Zahtjev


Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko Zahtjeve za izdavanje propusnica zaprima i elektroničkim putem. Molimo Vas da Zahtjeve šaljete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Sve one kojima je neophodna propusnica i koji nisu u mogućnosti komunicirati putem e-maila te će osobno doći predati zahtjev, molimo da se pridržavaju svih propisanih mjera za izbjegavanje socijalnog kontakta.

 

U Općini Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Kravarsko, od 8:00 do 15:30 sati, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko izdaje propusnice građanima, a koje se mogu izdati zbog vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (točka II., podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj).

 

Detaljnije upute za izdavanje propusnica

 

ODLUKA O IZNIMNOM DOPUŠTENJU RADA UZ PRIDRŽAVANJE POSEBNIH UVJETA ZA ODREĐENE VRSTE TRŽNICA I OBJEKATA NA TRŽNICAMA ZA VRIJEME PROGLAŠENJA EPIDEMIJE COVID-19

 

ODLUKA O IZNIMNOJ OBUSTAVI MJERE OGRANIČENJA RADA PRODAVAONICA U KOJIMA SE PRODAJE GRAĐEVINSKI MATERIJAL ZBOG SANIRANJA POSLJEDICA POTRESA U GRADU ZAGREBU I KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

 

ODLUKA O POSTUPANJU I PRIMJENI KARANTENE I KUĆNE IZOLACIJE ZA VOZAČE TERETNIH VOZILA MEĐUNARODNOG TRANSPORTA ZA VRIJEME PROGLAŠENJA EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19

 

ODLUKA O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ


Budući da se Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj ne odnosi na policijske službenike i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji imaju službene iskaznice, njima nisu potrebne propusnice, već se mogu kretati temeljem policijskih službenih iskaznica i znački i  vojnih iskaznica pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Policijski službenici i pripadnici Oružanih snaga RH policijske službene iskaznice i vojne iskaznice pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske mogu koristiti i za organizirani izvanredni prijevoz. Za organizirani izvanredni prijevoz svoje službene iskaznice mogu koristiti i drugi državni službenici kojima su izdane.

 

Preporuke za kućanstva i ostale zatvorene prostore

 

Odluka o mjeri obustave rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti

 

Odluka o radnom vremenu trgovina


Odluka o općim i specifičnim mjerama zaštite koje obavezno provode pružatelji usluge taxi prijevoza 

ODLUKA O MJERI STROGOG OGRANIČAVANJA ZADRŽAVANJA NA ULICAMA I DRUGIM JAVNIM MJESTIMA

 

ODLUKA O PRIVREMENOJ OBUSTAVI JAVNOG PROMETA

 

 

PRIVREMENI VOZNI RED - NIJE VIŠE VAŽEĆI

 

zbog novonastale situacije u RH (koronavirus) od subote, 21.03.2020. godine, na snazi je NOVI privremeni red vožnje.

 

Linija 371 (Hotnja) i 372 (Pokupsko) SPOJENA JE U JEDNU KRUŽNU LINIJU! (Velika Gorica - Novo Brdo - Hotnja - Pokupsko - Velika Gorica)

 

Privremeni red vožnje od 21.03.2020.g.

 

 

S ciljem sprječavanja širenja koronavirusa i onemogućavanja bliskog kontakta između djece sva dječja igrališta na području Općine Kravarsko do daljnjeg nisu za korištenje!

 


ODLUKA o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja

 

ODLUKA o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske

 

VAŽNI BROJEVI TELEFONA VEZANO ZA KORONAVIRUS

 

LOKACIJE ZA PREGLEDE OSOBA KOJI IMAJU SUMNJU NA KORONAVIRUS

 

MJERE ZAŠTITE OD KORONAVIRUSA

 

PRAVILNO PRANJE RUKU

 

UPUTE ZA SIGURAN NAČIN PRIMANJA POMOĆI ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE

 

UPUTE ZA SIGURAN NAČIN OBILASKA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA

 

OBAVIJEST ZA OSOBE U SAMOIZOLACIJI

 

Mole se mještani Općine Kravarsko kojima je određena mjera SAMOIZOLACIJE da strogo poštuju odredbe i naputke dobivene od inspektora i epidemiologa.

 

Ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije, a u potrebi ste za dostavom namirnica i sl. molimo Vas da ne izlazite, već se obratite telefonskim putem (01/6237 022) ili e-mailom ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) u Općinu Kravarsko ili u Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko (098 398 531) koji će Vam potrebnu pomoć organizirati.

 

PREPORUKA

 

MOLE SE PACIJENTI DA U DOM ZDRAVLJA (AMBULANTU KRAVARSKO) DOLAZE ISKLJUČIVO U HITNIM SITUACIJAMA ZBOG ZABRANE OKUPLJANJA U VEĆEM BROJU I PREVENCIJE MOGUĆEG ŠIRENJA VIRUSA.

 

STOŽER ZA OBRANU OD INFEKCIJE KORONA VIRUSOM

 

PRIVREMENI VOZNI RED

 

zbog novonastale situacije u RH (koronavirus) od ponedjeljka 16.03.2020. godine, na snazi je privremeni vozni red koji će biti u primjeni sve do prestanka izvanrednih okolnosti

 

PRIVREMENI RED VOŽNJE - HOTNJA

 

PRIVREMENI RED VOŽNJE - POKUPSKO


 

OBAVIJEST O OGRANIČENOM RADU SA STRANKAMA

 

Sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, radi prevencije širenja korona virusa u svim jedinicama lokalne samouprave do daljnjega se ograničava rad sa strankama. Molimo stranke koje će u narednim danima trebati redovne usluge od strane Općine Kravarsko da nam se obrate u uredovno radno vrijeme od 7,30 - 15,30 putem telefona 6237 022 ili e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Pozivamo sve da prate našu web stranicu na kojoj ćemo ažurno objavljivati sve promjene i naputke u vezi novonastale situacije sa širenjem korona virusa.

 

 

 

.

29. KONCERT

 

 

Održan je 29. Tradicionalni koncert u čast hrvatskim braniteljima.

 

Opširnije...

 

29. KONCERT U ČAST HRVATSKIM BRANITELJIMA

 

Dana 21. veljače 2020. g. s početkom u 18,00 h u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa Kravarsko održati će se  tradicionalni 29. koncert Tamburaškog orkestra Hrvatske radiotelevizije, u čast hrvatskim braniteljima.

 

 

 


 

Više članaka ...

 1. OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA
 2. VINCEKOVO U KRAVARSKOM
 3. RADIONICA O LAG NATJEČAJU ZA MLADE POLJOPRIVREDNIKE
 4. OBAVIJEST VRTIĆ DIDI
 5. *
 6. OBAVIJEST VRTIĆ DIDI
 7. OBAVIJEST - INICIJALNI RAZGOVORI ZA UPIS U VRTIĆ
 8. OBAVIJEST - RADOVI NA PODVORNIČKOJ CESTI
 9. ZIMSKA SLUŽBA
 10. OBAVIJEST - PREDŠKOLA
 11. POZIV NA SASTANAK ZA DJEČJI VRTIĆ
 12. OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA
 13. OBAVIJEST O TEHNIČKOM PREGLEDU TRAKTORA
 14. REKONSTRUIRANA ULICA ZAGORCI - KOLARCI
 15. ZAVRŠENI SU RADOVI U ULICI ZAGORCI - KOLARCI
 16. OBAVIJEST - ODVOZ OTPADA
 17. ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA
 18. ODRŽAN 10. KOORDINACIJSKI SASTANAK PROJEKTA ZAŽELI
 19. OBAVIJEST O PROVEDBI POSEBNIH MJERA ZAŠTITE OD POŽARA
 20. Civilna zaštita i zaštita od požara
 21. OBAVIJEST
 22. OBAVIJEST O BOLESTIMA SVINJA
 23. OBAVIJEST STANOVNICIMA I KORISNICIMA PROMETNICE ZAGORCI - KOLARCI
 24. OBAVIJEST KORISNICIMA ULICE ZAGORCI - KOLARCI
 25. Zahtjevi
 26. Zaštita osobnih podataka-Komunalno poduzeće Kravarsko
 27. OBAVIJEST
 28. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
 29. OBAVIJEST O TEHNIČKOM PREGLEDU TRAKTORA
 30. OBJAVA BIRAČIMA - IZBORI ZA NACIONALNE MANJINE
 31. TRAŽE SE SUCI POROTNICI ZA OPĆINSKI I ŽUPANIJSKI SUD U VELIKOJ GORICI
 32. PREDSTAVA "SVOGA TELA GOSPODAR" U KRAVARSKOM!
 33. 28. Koncert u čast hrvatskim braniteljima
 34. ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA
 35. RADIONICA O OTVORENOM NATJEČAJU ZA POLJOPRIVREDNIKE
 36. UPIS DJECE U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE
 37. OBAVIJEST MJEŠTANIMA GORNJEG HRUŠEVCA
 38. KAKO DO PRIKLJUČKA NA JAVNU VODOOPSKRBNU MREŽU
 39. OBAVIJEST - RADOVI U ULICI ZAGORCI – KOLARCI
 40. OBAVIJEST - ODVOZ OTPADA
 41. OBAVIJEST - ODVOZ OTPADA
 42. BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJI KONCERT KUD-a KRAVARSKO
 43. JAVNA TRIBINA - PREDSTAVLJANJE PROJEKTA ZAŽELI
 44. ZIMSKA SLUŽBA
 45. OPĆINI KRAVARSKO 15.000,00 EURA ZA BEŽIČNI INTERNET
 46. DAN OPĆINE KRAVARSKO 2018.
 47. NAJAVA RADOVA - ELEKTRA ZAGREB
 48. TEHNIČKI PREGLED TRAKTORA I TRAKTORSKIH PRIKOLICA
 49. 1. PROJEKTNI SASTANAK
 50. OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA
 51. OPĆINA KRAVARSKO FINANCIRA NABAVU ŠKOLSKIH UDŽBENIKA I ŠKOLSKU PREHRANU
 52. OBAVIJEST O KLIZIŠTIMA U KRAVARSKOM
 53. OBAVIJEST UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA
 54. POČINJE PROVEDBA PROJEKTA „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena na području Općine Kravarsko“
 55. OBAVIJEST O KLIZIŠTU NA DRŽAVNOJ CESTI D-31, 15.-16. KM
 56. OPĆINA KRAVARSKO POTPISALA UGOVORE ZA PROVEDBU PROJEKATA U VRIJEDNOSTI 9.073.512,04 KUNA
 57. OBAVIJEST- PROGRAM JAVNIH RADOVA
 58. OBAVIJEST - POZIV GRAĐANIMA!
 59. OBAVIJEST O TEHNIČKOM PREGLEDU TRAKTORA
 60. 27. KONCERT U ČAST HRVATSKIM BRANITELJIMA
 61. Obavijest - prijevoz učenika srednjih škola
 62. OBAVIJEST OPG-ovima I PODUZETNICIMA- EDUKACIJA
 63. EU FONDOVI - MJERA 7 - Rekonstukcija nerazvrstane prometnice KR-02
 64. KLIZIŠTE NA DRŽAVNOJ CESTI D-31, 15.-16. km
 65. Plan gospodarenja otpadom Općine Kravarsko za razdoblje od 2017. do 2022. godine
 66. POZIV OBVEZNICIMA KOMUNALNE NAKNADE
 67. --
 68. FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 69. OBAVIJEST- ŠTETE OD MRAZA
 70. IZBORI 2017.
 71. OBAVIJEST-TEHNIČKI PREGLED TRAKTORA
 72. NOVI PROSTORNI PLAN
 73. OBAVIJEST -ODVOZ OTPADA EKO-FLOR
 74. OSTALE INFORMACIJE
 75. JAVNA NABAVA KPK
 76. PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA
 77. OPĆI AKTI I ODLUKE
 78. ZAKONI
 79. DJELATNOSTI
 80. USTROJ
 81. OBAVIJEST- II.IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE KRAVARSKO
 82. Pustike
 83. Podvornica
 84. Žitkovčica
 85. Novo Brdo
 86. Barbarići-Kravarski
 87. Čakanec
 88. Gladovec-Kravarski
 89. Donji Hruševec
 90. Gornji Hruševec
 91. Kravarsko
 92. Strateški plan
 93. Zakoni i propisi
 94. IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA I PREDSTAVNIKE NACIONALNIH MANJINA
 95. Izbori
 96. ODLUKA O KOMUNALNOM DOPRINOSU
 97. Ostale informacije
 98. Pristup informacijama
 99. STATUT OPĆINE KRAVARSKO
 100. OPĆINSKO VIJEĆE
 101. PRORAČUN I PROGRAMI
 102. JAVNA NABAVA
 103. REFERENDUM
 104. Vijećnici općine
 105. Načelnik općine
 106. Kravarski grb
 107. Naselja općine
 108. O općini
 109. Uprava
 110. PROSTORNI PLAN
 111. MJESNI ODBORI
 112. Župna crkva
 113. Područna škola
 114. Kontakt

© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram