Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Projekti

 

 

2018-03-30

Na javni poziv Ministarstva  regionalnog razvoja i fondova europske unije prijavljena dva projekta:

1. Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Općine Kravarsko (cesta Vujnovići i cesta Gvozdanići)

2. Izgradnja mjesnog doma u Gladovcu Kravarskom

Više o detaljima natječaja možete pročitati OVDJE.

 

 

2018-03-12

Na javni poziv Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja prijavljen Projekt "Izgradnja tri dječja igrališta u Općini Kravarsko (nabava i ugradnja opreme za dječja igrališta)"

Više o detaljima javnog poziva možete pročitati OVDJE

 

 

2018-02-27

Općina Kravarsko prijavila se na natječaj Europskog socijalnog fonda "Kultura u centru - potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi"

Prijavljen projekt "Kultura u centru - potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi na području Općine Kravarsko". Nosioc projekta je Općina Kravarsko , a partneri u projektu su Udruga umirovljenika Općine Kravarsko, Udruga žena Općine Kravarsko  i Kulturno umjetničko društvo Kravarsko u suradnji sa FA Šiljakovina.

Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova tj. prijavitelji/partneri ne osiguravaju sufinanciranje projekata iz vlastitih sredstava.

Više o detaljima natječaja možete pročitati OVDJE.

 

 

2018-02-15

PROGRAM ZAŽELI

Općina Kravarsko prijavila se na natječaj Europskog socijalnog fonda "ZAŽELI" sa projektom pod nazivom "ZAŽELI - Program zapošljavanja žena na području Općine Kravarsko"

Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena“ u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena.

Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova tj. prijavitelji/partneri ne osiguravaju sufinanciranje projekata iz vlastitih sredstava.

Više o ovom programu možete pročitati OVDJE.

 

 

2017-12-19

U suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Općina Kravarsko zaposlila je 5 radnika na javnim radovima - Program preventivnih mjera za zaštitu od požara i bujičnih poplava.

Ugovor sa radnicima i Zavodom za zapošljavanje potpisan je na razdoblje od 6 mjeseci.

Više o programu možete pročitati OVDJE.

 

 

2017-10-27

Na javni poziv Ministarstva  regionalnog razvoja i fondova europske unije kroz Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova  Općina Kravarsko prjiavila je dva projekta:

1. Projektna dokumentacija za izgradnju višenamjenskog objekta u Općini Kravarsko

2. Projektna dokumentacija za rekonstrukciju i uređenje groblja u Kravarskom

Više o navedenom natječaju možete pročitati OVDJE.

© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram